Hozzávalók

  • 500 g négysajtos ravioli (jó minőségű, bolti)
  • 4 dl húsleves alaplé
  • 200 g krémsajt
  • 100 g parmezán
  • 1 citrom
  • 200 g zöldborsó
  • 200 g bébispenót

Elkészítés

1. A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. A raviolit elrendezzük egy tűzálló tálban.

2. Egy másik tálban elkeverjük a langyos alaplevet a krémsajttal, a reszelt parmezán felével, és a citrom kifacsart levével és reszelt héjával.

3. Hozzákeverjük a borsót és a spenótot, megsózzuk és ráöntjük a raviolira.

4. Alufólia alatt 20 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, rászórjuk a reszelt parmezán másik felét és még 5 percig sütjük.


Ajánlott borok:

MEGOSZTÁS
ElőzőEpres pavlova
KövetkezőŐszibarack krémleves