Rólunk

RÓLUNK_fotó

Lépj túl a fehér húshoz fehérbor, vörös húshoz vörösbor szabályon! A BORÉTELHEZ-től ennél sokkal jobb tippeket is kaphatsz!
Egyszerű receptekhez ajánlunk konkrét borokat, melyeket egy hétköznapi vacsihoz is simán levehetsz a szupermarketek polcairól. Egy jól megválasztott bor-étel párosnak ugyanis nem csak az ünnepi alkalmakon, hanem a mindennapokban is helye van. A tuti ötleteinkkel lazán igényes gasztronómiát fogtok teremteni az otthonotokban! Gasztronómia pedig nincs bor nélkül.

Szeretjük a bort, szeretünk főzni, de az igazi szenvedélyünk az évek során a tökéletes bor-étel párok megalkotása lett. És annyira jókat alkotunk, hogy gondoltuk, Nektek is megmutatjuk.
Egyikünk recepteket keres, a másikunk borokat válogat. Az egyikünk kreatívabb, a másikunk szereti a jól bevált praktikákat. Egyikünk az étel, másikunk a bor. Sok mindenben különbözünk, pont ezért egészítjük ki olyan jól egymást, mint egy kifinomult bor-étel páros.

Szemezgessetek a könnyen elérhető, jó ár-érték arányú borokból,
megtaláljátok a hozzá illő ételt. Inspirálódjatok a receptjeinkből, megtaláljátok hozzá a konkrét bort. Bor ételhez. És fordítva.