Hozzávalók
- 4 evőkanál olívaolaj
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 db chili paprika
- 40 dkg fagyasztott garnéla
- 20 dkg bébi spenót
- 4 dl főzőtejszín
- só, frissen őrölt feketebors
- 50 dkg linguine tészta
- 20 dkg parmezán sajt
Elkészítés
1. A tésztát sós vízben feltesszük főni.
2. A fokhagymát megpucoljuk, vékonyan felszeleteljük és az olívaolajon párolni kezdjük. Ízlés szerint adhatunk hozzá pár chili paprika szeletet.
3. A garnélát forró vízzel leöblítjük, papírtörlővel megszárítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymához és kevergetve megsütjük.
4. Rádobjuk a bébi spenótot, kicsit megfonnyasztjuk és felöntjük a tejszínnel.
5. Sózzuk, borsozzuk és összeforraljuk.
6. Belekeverjük a tésztát és parmezán forgáccsal meghintve azonnal tálaljuk.