Hozzávalók (kb. 40 darabhoz)

  • 450 g krémsajt (nem folyós)
  • 120 g kecskesajt
  • 120 g fehér cheddar sajt
  • 1 csésze snidling
  • 1 csésze pekándió
  • 1 csésze aszalt áfonya
  • kb. 40 db ropi

Elkészítés

1. A krémsajtot, a kecskesajtot és a reszelt cheddar sajtot alaposan összekeverjük egy tálban, majd falatnyi golyókat formázunk belőle.

2. A snidlinget, a pekándiót és az aszalt áfonyát apróra vágjuk, majd a sajt golyókat külön-külön beleforgatjuk.

3. Mindegyikbe 1 darab ropit szúrunk, és tálalásig hűtőben tároljuk.

4. Ha több mint 3 órával a vendégek érkezése előtt készítjük, a ropit csak tálaláskor szúrjuk bele.


Ajánlott borok: