Tonhalsaláta

Hozzávalók

  • fél fej jégsaláta
  • 1 kígyóuborka
  • 40 dkg koktél paradicsom
  • 1 fej lilahagyma
  • 20 g rukkola
  • 20 dkg mozzarella golyó
  • 4 főtt tojás
  • 20 dkg tonhal olívaolajban
  • 20 db fekete olívabogyó

Elkészítés

1. A salátát leveleire szedjük, megmossuk, megszárítjuk és csíkokra vágjuk. Az uborkát alaposan megmossuk, felkarikázzuk és a karikákat félbe vágjuk.

2. A koktélparadicsomokat megmossuk és félbevágjuk. A lilahagymát megpucoljuk és felkarikázzuk. A rukkolát megmossuk és megszárítjuk.

3. Egy nagy tálban összekeverjük az összes hozzávalót és azonnal tálaljuk.


Ajánlott borok: