Tatárbifsztek

Hozzávalók

  • 50 dkg darált marha hátszín vagy fehérpecsenye
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 4 tojássárgája
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 teáskanál Worcester szósz
  • 1-1 mokkáskanál só, bors
  • 2 teáskanál őrölt pirospaprika
  • negyed reszelt szerecsendió
  • toast kenyér

Elkészítés

1. Legjobb, ha a húst kétszer daráljuk át, vagy megkérjük erre a hentest.

2. A hagymát lereszeljük és hozzáadjuk a húshoz.

3. Hozzákeverjük a többi hozzávalót, megkóstoljuk és szükség szerint tovább ízesítjük.

4. Ízlés szerint adhatunk hozzá chili port.

5. Jól behűtjük, pirított kenyérrel, lila hagymával, és erős paprikával tálaljuk.


Ajánlott borok:

MEGOSZTÁS
ElőzőŐszi gyümölcspite
KövetkezőBrassói aprópecsenye