Takler Borbirtok
A család az 1700-as évektől foglalkozik szőlőtermeléssel, borkészítéssel a szekszárdi borvidéken. A jelenlegi, 70 hektáros családi birtokot 1987. óta fejlesztik, építik folyamatosan az apa, Takler Ferenc és 2 fia, ifjabb Ferenc és András irányítása alatt. A pincészet kínálatában a világfajták borai mellett kiemelt hangsúlyt kapnak a tájjellegű vörösborok is. Készítenek rozét, valamint déli stílusú fehérborokat is.
Főbb dűlők: Szenta-völgy, Várdomb, Almástető, Decsi-Szőlőhegy, Görögszó, Strázsahegy, Felső-Cinka, Porkoláb-völgy, Faluhely, Hidaspetre, Leányvár, Alsónána, Zenta
Szőlőfajták: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Syrah, Kékfrankos, Kadarka, Zweigelt, Chardonnay és Sauvignon Blanc
Hitvallásuk: sötét, testes, érett tanninokban gazdag, de bársonyosan lágy, egyedi ízvilágú borokat készíteni, a vidék boraira jellemző fűszerességgel, zamatgazdagsággal.