Mészáros Pál Borház és Pince
A szőlőtermesztés és borkészítés hagyománya évszázadok óta apáról-fiúra száll a Mészáros családban. Több mint 120 hektár szőlőültetvényen gazdálkodnak a szekszárdi borvidéken.
Területeik: Baranya völgy, Hidas-Petre, Bödő, Bodzási-dűlő, Kerék-hegy, Malom oldal, Iván-völgy, Strázsa-hegy, Tót- völgy, Virág-hegy, Görögszó.
A pincészet szívügyének tekinti a Kadarka és Kékfrankos fajták népszerűsítését. Emellett termesztett szőlőfajtáik a Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Irsai Olivér, és Chardonnay.
Szekszárd belvárosban várja vendégeit a Hotel Merops Mészáros és itt található a Borház, ahol borbemutatókat, rendezvényeket szerveznek.
Egyetlen találat van